Ondernemingsrecht Eindhoven

 

Boskamp & Willems Advocaten helpt u graag verder

Bewust dan wel onbewust hebben ondernemers op dagelijkse basis te maken met het ondernemers recht. Door onze ruime ervaring kunnen Boskamp & Willems Advocaten u bij elk aspect van het ondernemingsrecht van dienst zijn.

Bijna iedere ondernemer krijgt wel te maken met een situatie waarin het goed is om te weten wat de rechten en plichten zijn van bepaalde organen binnen een organisatie en hoe zij zich onderling dienen te gedragen. Daarnaast zijn ondernemers regelmatig bezig met het sluiten van overeenkomsten. Hoewel beide juridische situaties behoorlijk uit elkaar liggen, hebben onze advocaten zich er juist in gespecialiseerd om u bij dit soort vragen ter zijde te staan.

Zij kunnen u helpen met advies, u bijstaan in onderhandelingen en zo nodig u vertegenwoordigen bij een procedure. Een advocaat die zich specialiseert in het ondernemingsrecht beschikt over de benodigde juridische middelen en bevoegdheden om ervoor te zorgen dat er een optimaal resultaat wordt behaald.

Zo kan u in het geval dat u een overeenkomst sluit worden geadviseerd over de juridische gevolgen van de overeenkomst en wijzen wij u op verscholen risico’s. Om vervolgens u te adviseren bij het vinden van oplossingen, zoals het vragen van financiële zekerheid. Daarnaast kunnen wij uw algemene voorwaarden optimaliseren en advies geven hoe deze van toepassing te verklaren op uw contracten.

Indien binnen uw onderneming een geschil bestaat tussen bijvoorbeeld de aandeelhouder (’s) en het bestuur, of tussen twee vennoten onderling, dan kan Boskamp & Willems Advocaten uit Eindhoven u onder meer adviseren over het oplossen van het geschil, of indien er gezamenlijk niet meer tot een oplossing gekomen kan worden, voor u gaan procederen.

Juist omdat binnen ondernemingen de verschillende organen of vennoten veel met elkaar te maken kunnen hebben, zal onze eerste insteek zijn om er onderling uit te komen. Indien dit echter niet meer mogelijk is, zullen advocaten van Boskamp &Willems Advocaten ook in een procedure net zolang volhouden totdat er een oplossing is gevonden.

Maak vandaag nog een afspraak met Boskamp & Willems Advocaten voor het bespreken van uw mogelijkheden met betrekking tot het ondernemingsrecht Ons advocatenkantoor in Eindhoven staat graag tot uw dienst!

Copyright © 2019 Boskamp & Willems advocaten / Disclaimer & Privacy / Voorwaarden / Cookies / Orde van Advocaten / Klachtenregeling / Links / Webdesign Applepie