Juridisch advies Eindhoven

 

Op zoek naar juridisch advies in Eindhoven?

Indien u op zoek bent naar een advocatenkantoor voor professioneel juridisch advies omtrent een ontslag, dan kan Boskamp & Willems Advocaten u uitstekend van dienst zijn. Wanneer een werknemer wordt ontslagen dient er te worden gekeken of het gaat om een kennelijk onredelijk ontslag.

Bij een kennelijk onredelijk ontslag kan een werknemer een verzoek tot schadevergoeding indienen bij de kantonrechter. Hierbij komt ook de kantonrechtersformule van pas. Dit zijn afspraken over de wijze waarop de hoogte van een vergoeding bij een ontbinding van een arbeidsovereenkomst wordt berekend. In het geval van een ontslag of ontbinding van de arbeidsovereenkomst ontstaat er dikwijls een arbeidsconflict tussen de werkgever en werknemer. Een advocaat kan u bij het oplossen van juridische problemen omtrent een ontslag van dienst zijn.
Bij een ontslag zal een advocaat onder meer kijken naar de arbeidsovereenkomst, de secundaire arbeidsvoorwaarden, de ontslagvergunning, de CAO en of er wel of niet een wijziging in de arbeidsvoorwaarden heeft plaatsgevonden. Ook in het geval van een deeltijd-WW of bij werkweigering kan uw advocaat u van het juiste juridische advies voorzien.

Kortom: Uw advocaat van Boskamp & Willems kan u bij een eventueel ontslag perfecte ondersteuning bieden, zowel bij concurrentie- en relatiebedingen als bij arbeidsongeschiktheid of werkgeversaansprakelijkheid. Indien u behoefte heeft aan gedegen juridisch advies omtrent uw ontslag of de mogelijkheden wilt bespreken, dan kunt u vandaag nog vrijblijvend contact opnemen met een van de advocaten van Boskamp & Willems. Wij beschikken over de juiste kennis van zaken en ervaring en nemen u uw zorgen omtrent een ontslag uit handen. Boskamp & Willems is u graag van dienst.

Copyright © 2019 Boskamp & Willems advocaten / Disclaimer & Privacy / Voorwaarden / Cookies / Orde van Advocaten / Klachtenregeling / Links / Webdesign Applepie