Familierechtadvocaat

 

Op zoek naar een familierecht advocaat in verband met alimentatie?

Indien u op zoek bent naar een advocatenkantoor in Eindhoven voor informatie over alimentatie, dan bent u bij advocatenkantoor Boskamp & Willems Advocaten aan het juiste adres.

Onze advocaten kunnen u begeleiden bij alle facetten van het alimentatierecht. Hieronder valt bijvoorbeeld het verstrekken van informatie over behoefte, draagkracht en alimentatieberekeningen. Onze familierecht advocaten kunnen u gedegen juridisch advies verlenen over alle voorkomende alimentatie procedures.

Het alimentatierecht omvat alle financiële omstandigheden van een alimentatieplichtige en alimentatiegerechtigde waarmee rekening kan worden gehouden. Aan de hand van het netto besteedbaar gezinsinkomen tijdens de samenleving wordt de behoefte van de kinderen en partners vastgesteld. Middels alimentatieberekeningen wordt beoordeeld wie van de ouders welk deel van de kosten van de kinderen dient te betalen en of er kinderalimentatie dient te worden voldaan. Mogelijk resteert voorts draagkracht om partneralimentatie te betalen. In een alimentatieberekening wordt rekening gehouden met inkomsten (uit loondienst, uitkering of eigen onderneming) en lasten (waaronder woonlasten, ziektekosten en eventueel schulden). Ook wordt gekeken naar verdiencapaciteit.

Bent u het niet eens met een eerder overeengekomen alimentatiebedrag of een uitspraak van de rechtbank en overweegt u hierover in overleg te treden met uw ex-partner of een procedure te starten bij de rechtbank, of hebt u juridisch advies nodig ten aanzien van de alimentatie(afspraken), neem dan vrijblijvend contact op met een van onze familierecht advocaten. Wij kunnen een inschatting maken van uw kansen, het overleg namens u voeren of u op deskundige wijze bijstaan in een procedure indien die onvermijdelijk is.

Advocatenkantoor Boskamp & Willems heeft ruime ervaring met alimentatie zaken en helpt u graag verder. Als u behoefte heeft aan een ervaren familierecht advocaat of als u informatie nodig heeft betreffende alimentatierechtelijke aangelegenheden, dan kunt u vandaag nog vrijblijvend contact opnemen met een van de advocaten van Boskamp & Willems in Eindhoven. Wij beschikken over de vereiste kennis van zaken en ruime ervaring en nemen u het werk omtrent uw juridische problemen desgewenst volledig uit handen. De advocaten van Boskamp & Willems staan graag voor u klaar.

Copyright © 2019 Boskamp & Willems advocaten / Disclaimer & Privacy / Voorwaarden / Cookies / Orde van Advocaten / Klachtenregeling / Links / Webdesign Applepie