Echtscheiding Eindhoven

 

Heeft u te maken met een echtscheiding in Eindhoven?

Indien u op zoek bent naar een advocaat in verband met een echtscheiding dan bent u bij advocatenkantoor Boskamp & Willems te Eindhoven aan het juiste adres. Wij kunnen u begeleiden bij alle stappen van een echtscheiding. Advocatenkantoor Boskamp & Willems uit Eindhoven helpt u graag verder.

Ook als partners moeizaam met elkaar kunnen communiceren, zorgt Boskamp & Willems Advocaten voor juridische bijstand op maat! Het is mogelijk om partners gezamenlijk bij te staan als mediator. In een bemiddeling wordt gesproken over de emoties rondom een echtscheiding en worden afspraken gemaakt over de gevolgen van de echtscheiding. Deze afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Het belang van de kinderen speelt een grote rol in een mediation.

Daarnaast is het mogelijk om als advocaat op te treden voor een van beide echtgenoten, al dan niet in het kader van een procedure bij de rechtbank.

Wij kunnen u helpen bij het opstellen van een ouderschapsplan (Wet op het voortgezet ouderschap), waarin worden opgenomen de afspraken betreffende de zorgregeling en contactregeling met de kinderen (omgangsregeling), het overleg over de kinderen en een regeling over de kosten van de kinderen (kinderalimentatie). Indien nodig zullen wij een alimentatieberekening opstellen waarin de financiële draagkracht wordt berekend aan de hand van de inkomsten en de lasten (waaronder schulden).

Wij kunnen u ondersteunen bij de verdeling van de gemeenschap van goederen of de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden. Tevens zijn wij onze cliënten van dienst bij alle vragen betreffende gezag en voogdij, kinderbeschermingsmaatregelen, afstammingskwesties en adoptie. In het kader van een echtscheiding of verbreking van een niet-huwelijkse samenleving (geregistreerd partnerschap) dienen voorts afspraken te worden gemaakt over ouderdomspensioen en nabestaandenpensioen (Pensioenwet).

Wij hebben veel ervaring met het behandelen van echtscheidingen en andere familierechtelijke zaken. Wij beschikken over de juiste kennis van zaken en ervaring en nemen u uw zorgen omtrent uw echtscheiding uit handen. Graag zijn de advocaten van Boskamp & Willems u van dienst.

Copyright © 2020 Boskamp & Willems advocaten / Gebruik wifi / Disclaimer & Privacy / Voorwaarden / Cookies / Orde van Advocaten / Klachtenregeling / Links / Webdesign Applepie