Burenrecht advocaat

 

Op zoek naar een Burenrecht advocaat?

Indien u op zoek bent naar een advocatenkantoor in Eindhoven voor informatie over het Burenrecht, dan bent u bij advocatenkantoor Boskamp & Willems Advocaten aan het juiste adres.

Onze advocaten kunnen u begeleiden op alle facetten van het Burenrecht. Hieronder valt bijvoorbeeld hinder (geluidsoverlast, stankoverlast, ongedierte, etc.), afvoer van regenwater, beplantingen (afstand van bomen, hagen en heesters tot de erfgrens), grensbepaling, scheidsmuren en grensgeschillen, vensters en balkons, grensoverschrijdende bouwwerken en gebruik van andermans onroerende zaak. Boskamp & Willems Advocaten kunnen u begeleiden door het in kaart brengen van de daarmee gepaard gaande risico’s en het bijstaan bij het voeren van onderhandelingen.

Het Burenrecht regelt de onderlinge bevoegdheden en verplichtingen van buren. De wettelijke regeling is niet dwingend: buren kunnen met elkaar van de wet afwijkende afspraken maken, bijvoorbeeld door het vestigen van een erfdienstbaarheid.

Wilt u de ligging van de grenzen van uw perceel laten controleren, wilt u advies over hoe u overlast of problemen kunt voorkomen, of is er een geschil ontstaan met uw buren, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze burenrecht advocaten. Wij kunnen een inschatting maken van uw kansen en u op deskundige wijze bijstaan in een procedure indien die onvermijdelijk is.

Advocatenkantoor Boskamp & Willems heeft ruime ervaring met burenrechtelijke zaken en helpt u graag verder. Als u behoefte heeft aan een ervaren burenrecht advocaat of als u informatie nodig heeft betreffende burenrechtelijke aangelegenheden, dan kunt u vandaag nog vrijblijvend contact opnemen met een van de advocaten van Boskamp & Willems in Eindhoven. Wij beschikken over de vereiste kennis van zaken en ruime ervaring en nemen u het werk omtrent uw juridische problemen desgewenst volledig uit handen. De advocaten van Boskamp & Willems staan graag voor u klaar.

Copyright © 2019 Boskamp & Willems advocaten / Disclaimer & Privacy / Voorwaarden / Cookies / Orde van Advocaten / Klachtenregeling / Links / Webdesign Applepie