Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Graag willen wij uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u betere en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?

 

Van aanstormend talent tot kamperen in een tent

Van aanstormend talent tot kamperen in een tent

Ik schrik een beetje als ik begin februari Lian van Hoorn spreek. Waarom? Omdat ze pas 25 jaar is en nu al advocaat bij Boskamp & Willems. Ze komt al heel volwassen over. Én ambitieus, maar dat kan ook niet anders. Ze wist al snel dat ze na haar VWO Rechten wilde studeren. Tijdens haar bijbaan bij een advocatenkantoor proefde ze van het vak en toen ze later als (juridisch) secretaresse en later juridisch medewerker bij Boskamp & Willems aan de slag ging, greep ze meteen die kans. Haar huidige patroon Koen van den Akker en vennoot Huub van der Westen enthousiasmeerden haar uiteindelijk om zich aan te sluiten bij de sectie Omgevingsrecht en Vastgoed- en huurrecht.

 1. Waar haal je zakelijk gezien de meeste voldoening uit? Waar ben je trots op?
  Gezien mijn nog korte loopbaan als advocaat, ben ik vooral trots en dankbaar dat ik al met veel verschillende zaken heb mee kunnen kijken.
 1. Waarom heb je gekozen voor de richting Omgevingsrecht en Vastgoed- en huurrecht?
  Er zijn meerdere rechtsgebieden die me aanspreken hoor. Maar deze richting vind ik een mooie balans hebben tussen zakelijke en persoonlijke belangen. Het is minder emotioneel dan bijvoorbeeld familierecht en erfrecht, maar je kunt wel een bijdrage leveren aan zakelijke geschillen of dromen.
 1. Wat weten niet veel mensen over jou?
  Ik ben een open boek, een echte flapuit! Je begrijpt dat ik in dit vak best wel mijn best moet doen om dat een beetje te temperen. Ook behoor ik trouwens tot één van de seizoenkaarthouders van PSV.
 1. Welke dromen heb je nog voor Boskamp & Willems?
  Mijn ambitie op de korte termijn is om mijn verplichte beroepsopleiding goed af te ronden. Dit duurt nog 2 jaar. Daarna ga ik natuurlijk veel ervaring opdoen bij Boskamp & Willems. 
 1. Waar mag men jou ’s nachts voor wakker maken?
  Om te gaan kamperen! Samen met mijn vriend Jesse, vind ik het heerlijk om naar Italië (Porlezza, aan het Luganomeer) op vakantie te gaan. Genieten van de vrijheid, het eten, het buitenleven en lekker ouwehoeren met de buren op de camping ;-)   

Copyright © 2024 Boskamp & Willems Advocaten B.V. / Gebruik wifi / Disclaimer & Privacy / Voorwaarden / Cookies / Orde van Advocaten / Klachtenregeling / Links / Webdesign Applepie