Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Graag willen wij uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u betere en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?

 

Het gezicht achter de vrouw in toga | Ellen Kleeven

Ellen Kleeven advocaat arbeidsrecht Boskamp & Willems

Hi there! Ellen Kleeven, sinds 2015 werkzaam binnen de secties arbeidsrecht en ondernemingsrecht bij Boskamp & Willems Advocaten. Maar op dit moment vooral even moeder van 2 kleine jongens. Ze is namelijk net bevallen van haar tweede zoontje: Stijn! Samen met haar vriend Kenny en zoontje Steef (21 maanden) geniet ze de komende tijd dus van haar zwangerschapsverlof in het Limburgse Sevenum.

Wat Ellen kenmerkt is de rust die ze uitstraalt in haar professionele bestaan. Waar ‘m dat precies in zit is niet een-twee-drie uit te leggen, maar ze hoort het vaker. Thuis heeft ze dat minder. Bij een discussie kan ze snel happen, maar gelukkig kan ze dan altijd nog terugvallen op haar zakelijke skills. Ellen: “Ik vraag goed door, ga vervolgens argumenteren en dat resulteert dan meestal in een waterdicht pleidooi, haha.”  Arme Kenny ;-)

  1. Waar haal je zakelijk gezien de meeste voldoening uit? Waar ben je trots op?

Als mensen bij een advocaat terechtkomen, gaat dat vaak gepaard met de nodige emoties. Het geeft mij voldoening als ik voor mijn cliënt rust kan bieden en het werk uit handen kan nemen. Ik laat me niet zo snel gek maken, houd mijn hoofd koel en ik ben trots als ik dit ook op mijn cliënt kan overbrengen.

Waar ik ook voldoening uit haal is het delen van mijn juridische kennis op LinkedIn. Vaak betrek ik er ook iets persoonlijks in. Ik vind het leuk als er dan naar aanleiding van een juridische praktijkcasus reacties komen.

 

  1. Welke zaak uit je carrière is je altijd bijgebleven?

Dat was een zaak waarbij een supermarktmedewerker ontslag op staande voet kreeg. Wat was het geval? Hij gaf een bloemetje dat anders weggegooid zou worden aan een andere collega die haar laatste werkdag had gehad. Dat werd gezien als diefstal. Een vrij heftig besluit voor iets wat eigenlijk een mooi gebaar was.

 

  1. Wat weten niet veel mensen over jou?

Dat ik na mijn werk graag ontspan door het kijken naar luchtige televisieprogramma’s. Denk dan aan guilty pleasures als Temptation Island en Chateau Meiland. Als je overdag je hersens gebruikt, is het wel verantwoord om ze ’s avonds even uit te schakelen, toch?

 

Veel mensen denken trouwens dat ik heel gezond leef. Deels waar hoor (gedisciplineerd (thuis)sporten tijdens Coronatijd), maar als ik dan met gezonde boodschappen thuiskom en Kenny heeft een zak snoep (bijvoorbeeld M&M’s crispy) gehaald, dan ben ik toch de eerste die zich daaraan vergrijpt.

 

  1. Welke dromen heb je nog voor Boskamp & Willems?

Een Limburgse vestiging ;-) Ik acht die kans niet zo groot, dus in dat geval: blijven doen wat we doen. We hebben een professioneel maar ook heel gemoedelijk kantoor. De lijntjes zijn kort bij deze omvang. Zoiets is niet vanzelfsprekend en ik hoop dat we dit zo vast blijven houden.

 

  1. Waar mag men jou ’s nachts voor wakker maken?

Voor een mooie rondreis of een luxe vakantie naar het zonnige Italië. Bijvoorbeeld met een jacuzzi op de kamer, ontbijt op bed…. Keep on dreaming, de komende tijd word ik iedere nacht wakker van een hongerige baby!

 

Ellen is na 4 oktober weer terug van haar zwangerschapsverlof.

Copyright © 2024 Boskamp & Willems Advocaten B.V. / Gebruik wifi / Disclaimer & Privacy / Voorwaarden / Cookies / Orde van Advocaten / Klachtenregeling / Links / Webdesign Applepie