Arbeidsrecht Eindhoven

 

Alles over arbeidsrecht in Eindhoven, aangeboden door Boskamp & Willems Advocaten

Indien u op zoek bent naar een advocatenkantoor in Eindhoven, dan bent u bij Boskamp & Willems Advocaten aan het juiste adres. Als advocaat in Eindhoven kunnen wij u van dienst zijn met juridisch advies, bijvoorbeeld op het gebied van het arbeidsrecht.

Door onze jarenlange ervaring weten wij raad met alle vragen op het gebied van het arbeidsrecht. Als u bijvoorbeeld op staande voet wordt ontslagen, en u wilt dit aanvechten, dan heb u behoefte aan een advocaat die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. Anders zult u mogelijk bij een inschrijving bij UWV Werkbedrijf merken dat u geen uitkering kunt krijgen.

Ook als uw werkgever uw arbeidsvoorwaarden wil wijzigen, zal uw advocaat van Boskamp & Willems Advocaten samen met u kijken naar uw arbeidsovereenkomst, eventuele gewijzigde omstandigheden en de secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook als er kort tevoren een wijziging van uw arbeidsvoorwaarden heeft plaatsgevonden, bestuderen wij al uw juridische mogelijkheden. In het geval van rechterlijke procedures bij de kantonrechter staan wij als betrouwbare juridische partner aan uw zijde.

Wij kunnen u juridisch adviseren over alle aspecten van het arbeidsrecht. Van concurrentie- tot relatiebeding en van werkgeversaansprakelijkheid tot een ontslagverbod en een eventuele beëindigingsovereenkomst. Voor al uw juridische vraagstukken met betrekking tot het arbeidsrecht kunt u een beroep doen op Boskamp & Willems Advocaten. Neem direct telefonisch contact op of vul het contactformulier in op onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Een professioneel advocatenkantoor in Eindhoven voor alle vragen op het gebied van arbeidsrecht staat tot uw dienst!

Copyright © 2019 Boskamp & Willems advocaten / Disclaimer & Privacy / Voorwaarden / Cookies / Orde van Advocaten / Klachtenregeling / Links / Webdesign Applepie