Arbeidsrecht advocaat

 

Alles over arbeidsrecht, aangeboden door Boskamp & Willems Advocaten

Indien u op zoek bent naar een gedegen advocatenkantoor in Eindhoven, dan bent u bij Boskamp & Willems Advocaten aan het juiste adres. Als advocaat kunnen wij u van dienst zijn met juridisch advies, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsrecht. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u op zoek bent naar een professionele advocaat.

Door onze jarenlange ervaring weten wij met vragen op het gebied van arbeidsrecht raad. Als u bijvoorbeeld op staande voet wordt ontslagen, maar van mening bent dat dit een kennelijk onredelijk ontslag is, dan ontstaat er een arbeidsconflict en kunt u een advocaat nodig hebben die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. Waarom zou u zich immers ten onrechte moeten inschrijven bij UWV Werkbedrijf als u bij uw oude werkgever verder wilt werken?

Uw advocaat van Boskamp & Willems Advocaten zal samen met u kijken naar uw arbeidsovereenkomst, eventuele gewijzigde omstandigheden en de secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook als er kort tevoren een wijziging van uw arbeidsvoorwaarden heeft plaatsgevonden, bestuderen wij al uw juridische mogelijkheden. In het geval van rechterlijke procedures bij de kantonrechter staan wij als betrouwbare juridische partner aan uw zijde.

Wij kunnen u juridisch adviseren over alle aspecten van het arbeidsrecht. Van concurrentie- tot relatiebedingen en van werkgeversaansprakelijkheid tot een ontslagverbod en een eventuele beëindigingsovereenkomst. Voor al uw juridische vraagstukken met betrekking tot het arbeidsrecht kunt u een beroep doen op Boskamp & Willems Advocaten. Neem direct telefonisch contact op of vul het contactformulier in op onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Een professioneel advocatenkantoor in Eindhoven op het gebied van arbeidsrecht staat tot uw dienst!

Copyright © 2019 Boskamp & Willems advocaten / Disclaimer & Privacy / Voorwaarden / Cookies / Orde van Advocaten / Klachtenregeling / Links / Webdesign Applepie